FysioSMART is zelf al een samenwerking van drie praktijken in Pijnacker-Nootdorp maar wij werken ook veel samen met specialisten in allerlei vakgebieden.

Hieronder vindt u een greep uit de verschillende specialisten waarmee wij ‘korte lijntjes’ hebben, waardoor u verzekerd bent van een optimale behandeling.

Klik op de afbeeldingen om naar de verschillende websites te gaan.

Samenwerkingspartners

Haaglanden Medisch Centrum

Met grote regelmaat hebben wij contact met de orthopeden en sportartsen van het Haaglanden Medisch Centrum. Voor een consult bij deze specialisten is wel een verwijzing van de huisarts nodig.

Bergman Clinics

Bij de orthopeden van de Bergman Clinics in Delft (voorheen Orthopedium) is vaak op korte termijn een afspraak voor beoordeling mogelijk. U heeft hier wel een verwijzing van de huisarts voor nodig.

Apeldoorns Duizeligheidscentrum

In het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn werken de KNO-artsen en neurologen nauw samen. Het Apeldoorns Duizeligheids Centrum (ADC) is hét expertisecentrum op het gebied van duizeligheidsklachten. Als specialist op het gebied van duizeligheidsklachten onderhouden we nauw contact met het ADC en diverse andere gespecialiseerde therapeuten.

Xcelsior

Wanneer er meer ondersteuning van de voeten nodig is verwijzen wij u het liefst door naar de sportpodologen van Xclesior. Dit zijn specialisten in het analyseren van de voeten, het looppatroon en het eventueel aanmeten van gepersonaliseerde (sport)zolen. Xcelsior is gevestigd in Den Haag maar de podologen komen ook wekelijks in Pijnacker.

Huidzorg Balans

Huidzorg Balans, gevestigd naast de Intratuin op de Rijskade, schakelen wij met name in op het moment dat er te veel zwelling/vocht aanwezig blijft. De oedeemtherapie van de huidtherapeuten zorgt in combinatie met de fysiotherapie voor het snelst mogelijke herstel.

de Boer Osteopathie

Soms zijn er klachten die uitgebreider zijn dan alleen het bewegingsapparaat. Een bredere blik op andere weefsels zoals de organen, door een osteopaat, kan hierbij een waardevolle aanvulling op de behandeling zijn. Wij hebben goede ervaringen met de kennis en kunde van osteopaat René de Boer in Voorschoten.

Sportcentrum de Viergang

Wij onderhouden contact met diverse sport- en fitnessinstructeurs van het grootste sportcentrum van Pijnacker. Hierdoor kan het sporten en fitnessen zo goed mogelijk aansluiten op de fysiotherapeutische behandeling.

Andere nuttige links

KNGF

De patiëntenwebsite van onze beroepsvereniging, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Hier vindt u allerlei informatie over verschillende facetten van de fysiotherapie.

NVFS

De website van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg, oftewel de beroepsvereniging voor sportfysiotherapeuten. Hier vindt u ook specifieke informatie over de meerwaarde die de sportfysiotherapeut u kan bieden.

Poliswijzer.nl

Een onafhankelijke vergelijkingssite waar u zorgverzekeraars met elkaar kunt vergelijken. Let hierbij natuurlijk wel op dat u in uw aanvullende pakket voldoende vergoeding voor fysiotherapie heeft.